Pokaż nowe posty |
Oznacz wszystkie jako przeczytane |
Szukaj
Ocena wątku:
- 0 Głosów - 0 Średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Pseudo wędrowny-obóz po górach w PL!?
|
| Autor |
Wiadomość |
GeoLinFanUser
Uczeń GeoForum
Ilość postów: 29
Reputacja: 0
|
Pseudo wędrowny-obóz po górach w PL!?
Witam.
Dogłębnie nie szukałem ale nie wpadł mi w ręce żaden dobry przewodnik coś al'a "Pieszo przez góry" itp. itd.
O co mi chodzi!? Latem, przez 7-10 dni chcemy w grupie 4-6 osób (raczej amatorzy) zrobić sobie pseudo-wędrowny obóz po górach: Sudety, Tatry!?
Szlakami pospacerować sobie tu i ówdzie (15 do 20 km), czasami gdzieś podjechać PKSem, PKP, stopem. Oczywiście wycieczki zaplanowanej od A do Z nie chcę... ale jakieś mapki, schroniska, baza noclegowa + szlaki oraz orientacyjny czas przejścia... może ktoś mnie nakierunkować co nieco gdzie uderzyć!? Pozdrawia Chłopak z wybrzeża
|
|
| 28-04-2010 12:47 |
|
notnormal
Niemowlę GeoForum
Ilość postów: 9
Reputacja: 0
|
RE: Pseudo wędrowny-obóz po górach w PL!?
Nie byłam i nie wiem, ale podejrzewam że polecam  wyjazd w Bieszczady, bo to chyba w sam raz na taką raczej zabawową wycieczkę, a teren spory więc chyba będzie gdzie chodzić  Ewentualnie Gorce/ Beskidy, a tu już mogę coś polecić na pw  zresztą, wystarczy spojrzeć na mapę, pogrzebać w internecie za noclegami i stworzyć sobie własną wizję wyprawy  LUB wersja hardkor- wziąć mapę, (+namiot, na wszelki wu.), no i jechać.
|
|
| 04-05-2010 09:33 |
|
pl65
Student GeoForum
Ilość postów: 277
Reputacja: 5
|
RE: Pseudo wędrowny-obóz po górach w PL!?
Beskid mały lub Bieszczady. Chciał by się pójść ale sesja się zbliża  . Po sesji na wakacje wybiorę się na coś ala jak twoja wycieczka.
Pozdrawiam, Przemek
lisnet.info | Fotoblog
|
|
| 04-05-2010 16:45 |
|