![]() |
USA Wschodnie wybrzeże - Wersja do druku +- GeoForum - forum geograficzne (http://www.forum.geozone.pl) +-- Dział: Wokół geografii (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Podróże i turystyka (/forumdisplay.php?fid=20) +--- Wątek: USA Wschodnie wybrzeże (/showthread.php?tid=4676) |
USA Wschodnie wybrzeże - MrRacimir1233 - 26-01-2014 17:51 Witam, w czerwcu będę mieć okazje podróżować po Stanach, ląduje na JFK i zakwaterowanie mam ok półtorej h od nowego Yorku. Doradźcie proszę logistycznie, co warto i w jakiej kolejności zobaczyć aby wyrobić się mniej więcej w 3 tygodnie? RE: USA Wschodnie wybrzeże - oeg - 29-01-2014 15:06 Ma to być trasa typu low cost czy możesz pozwolić sobie na pewne wydatki? Bez tego ciężko coś doradzić. RE: USA Wschodnie wybrzeże - ganga - 20-02-2014 16:48 Ja niestety nie pomogę, poszukaj w sieci, na pewno są jakieś poradniki i przewodniki wirtualne, które pomogą Ci wszystko odpowiednio zaplanować. Swoją drogą - zazdroszczę podróży ![]() RE: USA Wschodnie wybrzeże - Magdee - 11-03-2021 14:54 I jak poszło? Według mnie o wiele przyjemniejsze do wędrowania są północne rejony USA. Chłodniej, więcej lasów i gór. Pamiętaj, że prawie każda wyprawa będzie wiązała się z wynajęciem transportu, bo odległości do pokonania w Stanach robią wrażenie. |