![]() |
Główny szlak beskidzki - Wersja do druku +- GeoForum - forum geograficzne (http://www.forum.geozone.pl) +-- Dział: Wokół geografii (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Podróże i turystyka (/forumdisplay.php?fid=20) +--- Wątek: Główny szlak beskidzki (/showthread.php?tid=3887) |
Główny szlak beskidzki - Kaktusia - 04-07-2011 13:25 Za tydzień, chyba nie cały nawet ![]() ![]() RE: Główny szlak beskidzki - Kaktusia - 19-02-2013 21:51 Widzę, żę odgrzebano mój stary temat ![]() Z perspektywy czasu powiem tak: ok byłam tylko na odcinku Ustroń - Babia Góra w końcu, ale sklepy? Jeśli jakieś były to chyba tylko przed oczyma duszy mojej ![]() ![]() RE: Główny szlak beskidzki - aicha2583 - 03-06-2013 11:52 Węgierska Górka to urocze miejsce, jeśli jesteś tutaj to po prostu wstyd aby jej nie odwiedzić ![]() RE: Główny szlak beskidzki - anilana - 16-08-2013 11:54 Szłam tym szlakiem w zeszłym roku i w tym (z tym że od schroniska do schroniska - no lata nie te i kondycja też). W zeszłym roku od Szczyrku (Beskid Śląski) po Halę Boraczą (Beskid Żywiecki) i jeszcze trochę Beskidu Sądeckiego. Z polami jest ciężko (często są jednak przy schronach np na Przegibku, na Rycerzowej, Na Krawców Wierchu, na Wierchomli) - na ogół są, ale można na dziko. O sklepach zapomnijmy (chyba że komuś się chce schodzic na dół, żeby potem włazić znowu na górę (no chyba, że wjedzie wyciągiem a takich też jest sporo). Żywiłam sie głównie w schronach ale część żarełka niosłam ze sobą (głównie dla jamniora ![]() ![]() RE: Główny szlak beskidzki - Ondaria - 06-01-2014 23:09 Ten szlak jest bardzo długi z tego co czytałem w przewodniku to ma około 500 km ![]() RE: Główny szlak beskidzki - Magdee - 11-03-2021 14:52 Jak zrobi się ładna pogoda, to można wybrać się pod namiot. Nawet podczas pandemii nie powinni robić problemu, skoro na wypoczynek wybierzemy sobie jakieś ustronne miejsce. Warto jedynie pamiętać o maseczkach na uczęszczanych szlakach, różnie bywa. |