![]() |
Plan 3 wycieczki do Polańczyka - Wersja do druku +- GeoForum - forum geograficzne (http://www.forum.geozone.pl) +-- Dział: Wokół geografii (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Podróże i turystyka (/forumdisplay.php?fid=20) +--- Wątek: Plan 3 wycieczki do Polańczyka (/showthread.php?tid=2571) |
Plan 3 wycieczki do Polańczyka - jamada202 - 16-05-2009 12:53 Witam serdecznie! Jadę ze swoją klasą na 3 dniową wycieczkę do Polańczyka. Zostałem poproszony o napisanie planu tejże wycieczki. Prosiłbym o pomoc. W palnie powiedziano mi że musi się zawierać: 1. Zabawy gry integracyjne. 2. Zwiedzanie jakiegoś miasta w pobliżu. 3. Wesołe miasteczko, spacery jakaś górka? 4. Twoja propozycja ? Z góry dziękuje za wszystkie propozycje oraz pomoc ![]() RE: Plan 3 wycieczki do Polańczyka - ryni - 16-05-2009 17:18 Miasto-Zobaczcie Lesko: Gotycki kościół, dawną synagogę, kirkut. Naprawdę dużo do zobaczenia w małym miasteczku. Jeżeli ma być to bardziej krajoznawcza wycieczka to warto, żeby każdy z Was przygotował parę informacji na temat danego miejsca lub tematu np. Żydowskie Lesko itp.. Wycieczki - Jedziecie w Bieszczady więc koniecznie połoniny! Wiem, że do Ustrzyk G. jest kawałek drogi, ale podejrzewam, że będziecie mieć własny autokar ![]() Warto, żebyście też zobaczyli zaporę w Solinie. Możecie powiedzieć sobie wtedy o tym dlaczego i po co została ona utworzona. Ah te zbiorniki retencyjne ![]() Z krószych spacerków to zawsze możecie przejść się na Cypelek w Polańczyku. Ale to naprawdę wersja dla bardzo mało ambitnych. Ewentualnie alternatywa dla poobiedniego czasu wolnego ![]() Masz jakieś pytania to pisz - chętnie pomogę! Polańczyk i okolicę znam bardzo dobrze ![]() RE: Plan 3 wycieczki do Polańczyka - jamada202 - 16-05-2009 22:25 serdecznie dziękuje za pomoc ![]() RE: Plan 3 wycieczki do Polańczyka - ryni - 18-05-2009 10:27 3807029- pisz, jestem na niewidocznym często ![]() RE: Plan 3 wycieczki do Polańczyka - AmeriKKKa - 18-05-2009 16:48 Jeeezu Polańczyk? Jak to co? Żeglować przez 3 dni!! |