Tomek21
Nieobecny
Ilość postów: 6
Reputacja: 0
|
Idealne miejsca na wycieczki szkolne
Hej, możecie polecić jakieś fajne miejsca na wycieczki szkolne, wypady ze znajomymi? Nie wiem, gdzie pojechać w tym roku.
W tamtym roku byliśmy w Zoomie Natury w Janowie Lubelskim - bardzo fajny ośrodek, z parkiem linowym, plażą i innymi atrakcjami w sam raz dla zorganizowanych grup. Bawiliśmy się tam świetnie i pewnie jeszcze kiedyś tam wrócimy.
Możecie polecić coś ciekawego na ten rok?
|
|
09-01-2013 16:43 |
|
Batler
Nieobecny
Ilość postów: 3
|
RE: Idealne miejsca na wycieczki szkolne
Krynica i okolice
Prosimy o bardziej rozbudowane wypowiedzi - Luca
dobra robota wykopy gdańsk
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-06-2013 20:26 przez luca. Edit Reason: N/A)
|
|
12-06-2013 17:47 |
|
lipaaa
Przedszkolak
Ilość postów: 17
|
mnie bardzo podobało się w Białowieży...polecam!
|
|
15-07-2013 14:10 |
|
chaczu
Nieobecny
Ilość postów: 5
|
Polskie Kaszuby bądź Mazury - idealne miejsce!
Gorąco zapraszam na mój portal - www.e-kaszuby.pl :)
|
|
16-08-2013 13:55 |
|
Dominko
Nieobecny
Ilość postów: 1
|
jeśli chodzi o góry to Tatry, jeżeli zaś o morze to polecam Mielno :0
|
|
22-09-2013 17:26 |
|
Koalka
Nieobecny
|
Zakopane i Morskie Oko
|
|
19-10-2013 08:25 |
|
robin20
Unregistered
|
Ja kiedyś byłem na wycieczce: Biskupin Gniezno Kruszwica, bardzo fajne strony.
|
|
21-10-2013 08:27 |
|
Koalka
Nieobecny
|
Albo w Sudety
|
|
25-10-2013 17:23 |
|
adelka88
Gimnazjalista
Ilość postów: 56
|
Moim zdaniem Kraków - miasto jest tak ładne i posiada tyle zabytków, że po prostu nie sposób się tam nudzić. Można je zwiedzać tydzień i nie zobaczy się wszystkich ciekawych miejsc, które warto jest odwiedzić. Poza tym blisko jest do innych ciekawych turystycznie miejscowość : WIeliczki, Wadowic, Oświęcimia.
W miejscowości znajduje się wiele hoteli ale moim zdaniem najlepiej będzie rozważyć ofertę grupy Accor: http://www.accorhotels.com/hotel-directo...krakow.htm - na tej stronie można sobie przejrzeć ich hotele. Znajdują się one w większości w centrum miejscowości tak więc będzie blisko do najważniejszych turystycznie punktów. Należy też wiedzieć, że grupa skupia obiekty, które oferują najwyższy w Polsce poziom komfortu.
|
|
24-01-2014 10:55 |
|
karolinas33
Banned
Ilość postów: 4
|
|
|
18-02-2014 20:40 |
|
rurek
Uczeń
Ilość postów: 32
|
Myślę, że dobrym miejscem na wycieczkę szkolną będzie nasze polskie morze  Jest wiele ciekawych miejscowości, wśród nich na przykład Łeba czy też Rowy, które zachwycają swoją przyrodą.
Tutaj jest wiele tanich propozycji noclegów: http://www.wczasy2014.net.pl/ - myślę, że warto jest się nad nimi zastanowić zanim się wybierze swoje wakacje 
Pozdrawiam !
|
|
04-03-2014 13:54 |
|
ganga
Uczeń
Ilość postów: 27
|
Miejsca, które polecacie są świetne, ale... na wakacyjny wyjazd! Wycieczki szkolne, z tego, co mi wiadomo, mają edukować młodzież, to ma być taka nauka w terenie, połączona z integracją. Może więc warto wyruszyć np. szlakiem Górnośląskiego Okręgu Przemysłowego i odkryć, jakie znaczenie dla rozwoju gospodarczego ma szeroko pojmowane górnictwo, wydobycie węgla i recykling odpadów wydobywczych? Zajrzyjcie tutaj: https://www.facebook.com/pages/Haldexter...74?fref=ts a Haldexter, Węgielka i Odpadek udowodnią Wam, że taka podróż też może być bardzo fascynująca, sami akurat odbywają podobną! Organizatorem całej akcji jest Haldex, jedna z najbardziej znanych firm w tej branży, więc możecie mieć pewność co do rzetelności informacji
|
|
14-04-2014 11:12 |
|
agnes22
Nieobecny
Ilość postów: 1
|
(04-03-2014 13:54)rurek napisał(a): Myślę, że dobrym miejscem na wycieczkę szkolną będzie nasze polskie morze Jest wiele ciekawych miejscowości, wśród nich na przykład Łeba czy też Rowy, które zachwycają swoją przyrodą.
Tutaj jest wiele tanich propozycji noclegów: http://www.wczasy2014.net.pl/ - myślę, że warto jest się nad nimi zastanowić zanim się wybierze swoje wakacje 
Pozdrawiam !
Racja, polecam czy to dla studentów czy zorganizowanej szkolnej wycieczki pobyt na Lazurowym, to pola namiotowe i kempingi w Chłapowie.
Dla dużych grup pewnie mają zniżki.
Są atrakcje na polu i ochrona także bezpiecznie i nad samym morzem.
Stamtad blisko do 3miasta, na Hel jak i Jastrzebia Gore, pełno możliwości
|
|
14-05-2014 16:40 |
|
renee91
Nieobecny
Ilość postów: 4
|
Wszystko zależy od przeznaczenia, polecam schroniska w leśnych głuszach - świetna sprawa
Polecam Wam najlepsze gry przeglądarkowe na każde okazje. Zobacz, sprawdź, warto!
|
|
18-05-2014 23:20 |
|
alean
Przedszkolak
Ilość postów: 11
|
Ja mogę polecić krakowski Kazimierz, a także Biskupin, Toruń, Wisłę, Szczyrk. Wszystko zależy od tego, czy chcemy uczniów uczuć historii, czy po prostu zabrać do głuszy, żeby się wyszaleli.
|
|
27-05-2014 22:12 |
|