Pokaż nowe posty | Oznacz wszystkie jako przeczytane | Szukaj
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ogłoszenie] Szukam redaktorów do nowego portalu !
Autor Wiadomość
dragonos Offline
Niemowlę GeoForum

Ilość postów: 1
Reputacja: 0
[Ogłoszenie] Szukam redaktorów do nowego portalu !
Witam !

Nazywam się Marcin Zalewski, moim hobby jest tworzenie stron WWW, lubię też geografię i po wakacjach postanowiłem połączyć obie pasje. Od jakiegoś czasu przygotowuję się do otwarcia nowego portalu geograficznego. Zapytacie pewnie "co będzie miał do zaoferowania", "czym się będzie wyróżniał", dlatego przybliżę trochę strukturę jego działania i możliwości.

Napisany przeze mnie system CMS będzie oferował rejestrację i późniejsze logowanie użytkowników. Każdy będzie miał dostęp do wielu opcji, możliwość napisania artykułu (na których opierać się będzie portal) będzie miał każdy, jednak przed wystawieniem go do opinii publicznej, przejdzie on przeze mnie i zostanie sprawdzony. Na forum prócz zwykłych użytkowników pojawią się również "Redaktorzy" na prawach "Moderatorów".

Nie wychodzę również z niczym, dość dużo już zostało zrobione - wykupiona domena, zamówiony layout, stos pomysłów i system CMS, to tylko niektóre z wszystkich działań). Strona może być edytowana nawet przez jedną osobę, ale było by mi trochę ciężko, a rzadko aktualizowana treść zniechęciła by odwiedzających, dlatego proszę Was forumowiczów o pomoc !

Na początek oferuję 3 miejsca dla redaktorów - wybiorę ich spośród zgłoszonych i mianuję oficjalnie po "okresie testowym". Co jednak taki moderator prócz samego tytułu dostanie ? No więc :
  • Wyróżniony login na całym portalu
  • Widoczny podpis pod każdym napisanym przez siebie artykułem
  • E-mail, bez SPAM'u i zbędnych e-maili (czyt. reklam)
  • Doświadczenie zdobyte w efekcie udzielania się na stronie

Są to jednak jedne z wielu dodatkowych opcji, które zostaną poszerzone o nowe pozycje po starcie strony. Oczywiście artykuły, podpis pod nimi i doświadczenie może zdobyć każdy inny użytkownik nie należący do grupy redaktorów. Trzeba jednak spełnić pewnie wymagania :
  • Poprawność artykułów pod względem językowym
  • Chęć do pomocy i współpracy
  • Umiejętność pracy w grupie
  • Wiedza z zakresu geografii

To chyba tyle Smile. Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do współpracy, niżej zamieszczam dane kontaktowe:

E-mail: pikador94@wp.pl
GG: 4247009

Dodatkowe informacje:

Nie zamierzam robić konkurencji forom takim jak Wasze, moja strona będzie trzymała w ryzach trochę mniejszy zakres tematyczny, będzie spełniania również trochę inną funkcję niż Wasze forum. Do otwarcia pozostało jeszcze trochę czasu, dlatego oferta będzie ważna dość długo.
23-12-2010 13:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz